Studio Appartement 1e Appartement 2e

Appartement (2e verdieping)

Hier heb je de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken. De twee schuifpuien geven toegang tot een Frans balkon en een fraaie uitkijk op de Egeïsche Zee. De zijramen op het westen kijken uit over Dalyan en het Griekse eiland Chios.

De 42' flatscreen TV met satellietontvanger heeft alle Europesche FTA en  veleTurkse zenders. Hoewel we geen 100% garantie kunnen geven op de ontvangst van alle zenders. We liggen buiten het zendbereik van de satelliet, maar meestal lukt dat wel. 

Hier heb je de beschikking over een DVD/CD speler.

De airconditioned slaapkamer heeft een 2-persoons bed (160x200). De bank in de woonkamer kan eenvoudig worden omgezet in een comfortabel 2-persoonsbed (140x200). Er is gratis een basic linnenpakket beschikbaar. Lakens, slopen, hand- en theedoeken. Strandlakens s.v.p. zelf meenemen .

De badkamer bevat een douche, toilet en een wastafel. Het appartement heeft een eigen boiler dus altijd voldoende warm water. 

De keuken beschikt over een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, waterkoker, koffiezetter (DE-fans nemen hun eigen koffie mee), servies, bestek etc. Achter het huis bevindt zich een zonnig terras met vaste BBQ. Onder de trap naar boven staat de wasmachine. 

Ook hier heb je de beschikking over een terrasset met stoelen, een tafel met parasol. Aan de achterzijde hebben we nu een zonnenscherm laten plaatsen.

Het gehele pand is voorzien van draadloos internet.

Bekijk beschikbaarheid appartement 2e (booking calendar)

Foto's

Actuele weerinformatie